Traffic Pack Bus Indonesia v2.7 by FPS

Diposting pada

 

 

Aneh gak sih kalo main udah pake mod bus, map indonesia, eh tapi lalu lintasnya masih sepi? Rasanya seperti ada yang kurang yah…
• Apa yah kira-kira?

🧒 Mod traffic bus?
• Yap betul. ✔️

Mod traffic pack v2.7 by FPS, mod ini berisi kumpulan bus-bus indonesia yang sudah dijadikan satu.

Menurut admin, ini adalah mod traffic yang paling bagus, karena:

  • traffic sudah standalone
  • ringan
  • Work ets2 1.27 – up
  • isi traffic :
  1. Jb3+ : Angga Saputro
  2. JB2 HDD : Abdul dudu
  3. JB2HD : Abdul dudu
  4. SR2 XHD : Agung Kuncoro (CIB)
  5. Rexus : Bagus Budi
  6. avante : Agung Kuncoro (CIB)
  7. s-liner : Lukman Hakim A
  8. Discovery : Abdul dudu
  9. All new legacy Sr 1 : BSW
  10. Scor x : BSW
  11. Jetbus HD 2+ : NN
  12. Evonext GT : Alif Cahya

Biar lalu lintasnya ramai, skuy langsung aja.

Langsung saja download

raffic_2.7_fps.rar (35 MB)

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifikasi
guest
6 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
agagga
agagga
Reply to  Mod ets 2 Indonesia
11 months ago

min,bagi EP3 edit zefzef dong

Unknown
11 months ago

Mod ep3 edit voyager atau mod UHD pack nmodder dong min

Unknown
11 months ago

Upload Mod ep3 edit voyager atau mod UHD pack nmodder dong min

oprolevorter
10 months ago

Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

name
8 months ago

min upload Jetbus3 SHD & uhd NModder dong